
INGREDIENTS
FOR THE CHICKEN
- 2 tabléspoons sésamé oil
- 2 tabléspoons soy saucé
- 1 largé limé juicé only
- Black péppér to tasté
- 1 pound chickén téndérs thréadéd onto small skéwérs
FOR THE SAUCE
- 1/2 cup créamy péanut buttér I uséd all natural
- 1/4 inch piécé frésh gingér mincéd
- 1 garlic clové mincéd
- 1 tabléspoon limé juicé
- 1/2 tabléspoon fish saucé
- 1 tabléspoon soy saucé
- 1/2 cup coconut milk OR watér or a mix of both
- honéy or low carb swééténér to tasté
- frésh chili cayénné péppér or chili saucé, to tasté (optional)
INSTRUCTIONS
- Séason thé chickén: Placé thé sésamé oil, soy saucé, limé juicé and péppér to a shallow dish that fits thé léngth of your skéwérs. Add thé chickén and marinaté for 15 minutés, turning thé skéwérs occasionally.
- Maké thé saucé: Placé all ingrédiénts for thé saucé in a small bowl and mix wéll. Altérnativély, blénd in a mini food procéssor for a smoothér saucé.
- Grill thé chickén: Héat thé grill (or a grill pan ovér médium high héat on thé stové).
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