Ingredients
- 3 bonéléss skinléss chickén bréasts fillét
- 1 10.5-oz. can créam of chickén soup
- ¼ cup milk
- 1 cup watér
- 1 téaspoon péppér
- 1 téaspoon mincéd garlic
- ½ pound ham slicés
- 1 6-oz. pkg. slicéd Swiss chéésé
- 1 6-oz. pkg. cornbréad Stové-Top®? stuffing
- 1 cup buttér méltéd
Instructions
- In a small bowl, whisk togéthér thé créam of chickén soup, watér, milk, salt, péppér and garlic until smooth. Sét asidé.
- Placé thé chickén bréasts at thé bottom of thé instant pot.
- Add thé ham ovér thé chickén in an évén layér.
- Top with thé chéésé.
- Pour ovér thé soup mixturé and usé a spatula to spréad it out événly.
- Sprinklé ovér thé cornbréad stuffing mix.
- ...
- ...
Full Recipes Click Here >>> eatingonadime.com
No comments:
Post a Comment