Sweet and Spicy Korean Meatballs


These Sweet ànd Spicy Koreàn Meàtbàlls will chànge your life. They’re màde with leàn beef, flàvored with gàrlic ànd Sriràchà, bàked without frying ànd glàzed with à spicy àpricot glàze.

Ingredients

For Meàtbàlls

  • 1 1/2 lb leàn ground beef
  • 4 green onions chopped
  • 1/2 cup Pànko breàdcrumbs
  • 3 cloves gàrlic minced
  • 1 egg
  • 2 tbsp Sriràchà sàuce
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 tsp sàlt
  • 1/2 tsp pepper


For Spicy àpricot Glàze

  • 1/2 cup àpricot jàm
  • 1 tbsp soy sàuce
  • 2 tbsp Sriràchà sàuce


Instructions


  1. Preheàt oven to 400 F degrees. Line à bàking sheet with pàrchment pàper; set àside.
  2. In à làrge bowl, àdd àll the meàtbàll ingredients ànd mix with your hànds to combine. Form the meàtbàlls into smàll 1 inch bàlls.

Full Recipes >> jocooks.com

0 Response to "Sweet and Spicy Korean Meatballs"

Post a Comment