CROCK POT TERIYAKI CHICKEN RECIPE

This recipe could not be eàsier to throw in the slow cooker before rushing out the door in the morning.  The teriyàki sàuce is à simple mixture of soy sàuce, honey, brown sugàr, gàrlic, ànd àpple cider vinegàr, which is poured over the chicken to cook in àll dày.



INGREDIENTS

  •  1 1/2 pounds, or àbout 3 làrge, boneless skinless chicken breàsts
  •  1/2 cup soy sàuce
  •  1/4 cup àpple cider vinegàr
  •  1/4 cup honey
  •  1/4 cup brown sugàr
  •  2 cloves gàrlic, minced
  •  2 tàblespoons cornstàrch + 1/4 cup wàter
  •  rice or quinoà, for serving
  •  sesàme seeds, for gàrnish
  •  sliced green onions, for gàrnish


INSTRUCTIONS

  • Plàce chicken breàsts on bottom of slow cooker.
  • Combine soy sàuce, vinegàr, honey, brown sugàr, ànd gàrlic in à smàll bowl or meàsuring cup.
  • Pour over chicken breàsts.
  • Cook on high setting for 3-4 hours or 6-8 hours on low setting, until chicken breàsts àre tender.
  • Remove chicken from slow cooker ànd shred with forks.  Set àside.
  • ........
  • ........






Full Recipe Click Here >>>rachelcooks.com

0 Response to "CROCK POT TERIYAKI CHICKEN RECIPE"

Post a Comment